Argitoidud

Kohupiima-ploomikook

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: Magus elu. Tervislikumalt! Autor: Britt Paju
See purukoogi moodi kohupiima-ploomikook saab põnevat täiendust kookosest ja mustikatest. Võid täidist varieerida aastaaja järgi ning kasutada ploomide asemel kirsse ja musti sõstraid (sobivad ka külmutatud marjad) või rabarberit-maasikaid.
Valmistusaeg: 40-60 min

20 minutit + 30-35 minutit ahjus

Kogus: 9 portsjonit
1. Näpi taina koostisosad puruseguks.

2. Täidise valmistamiseks vispelda kokku vedelad koostisained, lisa sidrunikoor, tärklis, vanilliekstrakt ning kõige lõpuks kividest puhastatud ja tükeldatud ploomid ja mustikad.

3. Pressi pool tainast küpsetuspaberiga vooderdatud 25 x 35 cm suuruse koogivormi põhja. Vala tainale kohupiima-ploomitäidis ja pudista peale ülejäänud tainapuru.

4. Küpseta 180 kraadi juures 30–35 minutit. Lase koogil täielikult jahtuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hubert 28.okt 2015 13:32
Kas midagi keerulisemat enam ei saa? Ei ahvatle üldse tegema, on olemas väga palju väga häid retsepte, mis vajavad oluliselt vähem vaeva!
1