Argitoidud

Hiinapärane lõhesupp seentega

Keskmine hinne: 2.47 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Tiina Lebane
Kiire, kuid maitseelamusi pakkuv gurmeesupp valmib poole tunniga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tükelda vajadusel suuremad seened. Pane puljong või vesi, seened, austri- ja kalakaste, ingver ja kahvrilaimi lehed potti ning keeda 5 minutit.

2. Tükelda paksoi või hiina kapsas ning viiluta porru või roheline sibul. Lisa potti ja keeda mõned minutid.

3. Lõika kala kuubikuteks ja pane potti. Lisa ka sidrunimahl ja suhkur ning keeda mõni minut, kuni kala on küps. Maitse ja vajadusel maitsesta veel. Rebi peale värsket koriandrit ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa