Argitoidud

Ricotta-pirukas sparglite, kirsstomatite ja suitsulõhega

Keskmine hinne: 1.83 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Tiina Lebane
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Sparglite alumise kõvema osa võid juurviljakoorijaga õhemaks koorida – nii on kindel, et pirukasse ei satu puituma kippuvaid varreosi. Lõika sparglid 3 cm tükkideks. Lase potis keema umbes 2 dl vett, vala keevasse vette sparglitükid ja herned ning keeda 1–2 minutit. Pane nõrguma.

2. Poolita kirsstomatid ja lõika kuumsuitsulõhe suuremateks tükkideks.

3. Klopi munad kergelt lahti ning lisa ricotta-kohupiim ja kohvikoor või piim. Sega hulka nõrutatud sparglid ja herned, tomatid ja kalatükid ning hakitud basiilikulehed. Maitsesta segu sidrunipipra ja soolaga.

4. Küpseta pirukat 26 cm läbimõõduga lahtikäivas pirukavormis 180kraadises ahjus umbes 45 minutit. Jahuta vormis umbes 10 minutit ja söö koos värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa