Argitoidud

Lõhekiusatus

Keskmine hinne: 1.88 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Tiina Lebane
Igati maitsev nädalalõpuroog. Krõmpsud pärlsibulad võid asendada ka väikeste kapparitega.
Valmistusaeg: üle 60 min

45 minutit + 1 tundi kül- mas

Kogus: 4 portsjonit
1. Määri ahjuvorm(id) võiga. Kasuta 1 suurt või 4 väikest vormi. Lõika kartulid ja sibul õhukesteks viiludeks ning lõhe väiksemateks tükkideks.

2. Lao vormi kihiti kartuleid, sibulat, lõhet ja tilli. Maitsesta kihte soola ja musta pipraga. Kui kasutad suitsulõhet, ole soolaga ettevaatlikum.

3. Vispelda munad piima ja koorega lahti, kalla vormi(desse) ning lase vähemalt tund aega külmas seista.

4. Eelkuumuta ahi 225 kraadini. Laota vormi pinnale võitükikesi ja pärlsibulaid.

5. Küpseta umbes 25 minutit või kuni muna-piima segu on hüübinud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa