Argitoidud

Jogurti-kondenspiimakreemiga tart

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Andra Kalda
Suvel nopitud marjad ja pehme karamelline kreem on valatud justkui suurele küpsisele, mis on krõbe ja suurte šokolaaditükkidega.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Alusta täidisest – jäta Kreeka jogurt rätiga vooderdatud sõelale pooleks päevaks nõrguma.

2. Põhja valmistamiseks haki šokolaad suurteks tükkideks ning sega kokku suhkru ja jahudega. Lõika külm või tükkideks ja näpi koos kuivainetega ühtlaseks puruks. Lisa vähehaaval külma vett ja sõtku segu tainaks. Vajuta tainas vormi põhja ja äärtele ning tõsta külma või 10 minutiks sügavkülma. Kui tainas on külm, siis ei vaju ääred küpsemisel alla.

3. Küpseta 200-kraadises ahjus 15–20 minutit. Lase täielikult jahtuda. Mikserda kokku nõrutatud jogurt ja keedetud kondenspiim ning vala koogipõhjale. Kõige peale tõsta marjad.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa