Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Spaghetti Bolognese pirukas

Argitoidud

Spaghetti Bolognese pirukas

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Spaghetti Bolognese'i võib serveerida ka sooja piruka kujul. Kõrvale paku värsket salatit.

40-60 min

35 min + 20–25 min ahjus

Retsept
portsjonile
120 g Spagetid
1 spl Või
1 tk Muna
0.5 dl Parmesani riivjuust
1 tk Väike sibul
1 spl Õli
250 g Veisehakkliha
0.5 tk Roheline paprika
250 g Maitsestatud tomatikaste
1 tl Kuivatatud pune
1 tk Küüslauguküüs
200 g Kodujuust
1 dl Riivitud mozzarella juust
Sool
Must pipar
Suhkur
Vormi määrimiseks õli
Serveerimiseks basiilikulehed
1. Keeda spagetid vastavalt pakendil olevale õpetusele ja nõruta. Tõsta tagasi potti ja sega hulka või. Lisa lahtiklopitud muna ja parmesan.

2. Haki sibul ja kuumuta pannil 4–5 minutit, lisa hakitud paprika ja hakkliha. Prae, kuni hakkliha pruunistub. Lisa tomatikaste ja pune, maitsesta soola, pipra , suhkru ja purustatud küüslauguga. Kuumuta läbi.

3. Määri 22 cm pirukavorm õliga. Tõsta spagetid ühtlase kihina vormi ja määri peale kodujuust. Tõsta peale lihasegu ja puista üle mozzarellaga. Küpseta 180-kraadises ahjus 20–25 minutit. Serveerimisel lisa basiilikulehti.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke