Argitoidud

Spaghetti Bolognese pirukas

Keskmine hinne: 2.87 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Spaghetti Bolognese'i võib serveerida ka sooja piruka kujul. Kõrvale paku värsket salatit.
Valmistusaeg: 40-60 min

35 min + 20–25 min ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Keeda spagetid vastavalt pakendil olevale õpetusele ja nõruta. Tõsta tagasi potti ja sega hulka või. Lisa lahtiklopitud muna ja parmesan.

2. Haki sibul ja kuumuta pannil 4–5 minutit, lisa hakitud paprika ja hakkliha. Prae, kuni hakkliha pruunistub. Lisa tomatikaste ja pune, maitsesta soola, pipra , suhkru ja purustatud küüslauguga. Kuumuta läbi.

3. Määri 22 cm pirukavorm õliga. Tõsta spagetid ühtlase kihina vormi ja määri peale kodujuust. Tõsta peale lihasegu ja puista üle mozzarellaga. Küpseta 180-kraadises ahjus 20–25 minutit. Serveerimisel lisa basiilikulehti.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa