Argitoidud

Põldmarjapirukas toorjuustukreemiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Mahedaist marjadest pirukat serveeri vahuse toorjuustukreemiga. Muidugi võid kasutada ka vaarikaid või muid meelepäraseid marju.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 min + 40–45 min ahjus

Kogus: 8 portsjonit
1. Mõõda jahu lauale, lisa suhkur ja külm või. Haki läbi ja tõsta 24 cm pirukavormi põhja.

2. Sega 500 g põldmarju suhkru ja tärklisega. Külmutatud marjadel lase enne sulada ja nõrguda. Tõsta marjad tainale ja küpseta 180-kraadises ahjus 40–45 minutit, kuni tainas on läbiküpsenud ja kuldpruun.

3. Mikserda suhkur toorjuustu hulka. Püreeri 200 g marju ja mikserda samuti toorjuustu hulka. Vahusta koor ja sega kreemiga. Tõsta kreem jahtunud pirukale. Kaunista ülejäänud marjade ja mündilehtedega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa