Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Mozzarella ja tšillipestoga täidetud kanafilee kookosekastmes

Argitoidud

Mozzarella ja tšillipestoga täidetud kanafilee kookosekastmes

Lia Virkus Tšilli. Päike või saatan
PrindiSoovita sõbrale
Tšillipesto saad kõige lihtsamini siis, kui lisad rohelisele või punasele pestole peeneks hakitud tšillipipra – kohe on mõnus teravus tervele roale tagatud. Parim on segada pesto kokku ikka ise.

40-60 min

20 minutit + ahjus 20–30 minutit

Retsept
portsjonile
4 tk Kanafilee
Santa Maria kivisool
Must pipar
1 dl Tšillipesto (1 dl pesto + 1 värske tšillipipar)
4 tk Mozzarella kirss
400 ml Santa Maria kookospiim
2 dl Santa Maria magusterav tšillikaste
Serveerimiseks keedetud riis või kartul
1. Lõika igasse kanafileesse terava noaga sügav tasku. Maitsesta kanafileed soola ja pipraga, ka tasku seest.

2. Määri taskusse tšillipestot, torka sinna pooleks lõigatud mozzarella-pall ja kinnita tikuga. Lao ahjuvormi.

3. Sega omavahel kookospiim, tšillikaste ja ülejäänud pesto ning kalla vormi kanafileedele.

4. Küpseta 200-kraadises ahjus 20–30 minutit või kuni kanafileed on küpsed. Serveeri keedetud riisi või kartulitega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Peterselli-sidrunikana rukola-tomatisalatiga

Kanaliha
Peterselli-sidrunikana rukola-tomatisalatiga