Argitoidud

Mozzarella ja tšillipestoga täidetud kanafilee kookosekastmes

Keskmine hinne: 3.69 Allikas: Tšilli. Päike või saatan Autor: Lia Virkus
Tšillipesto saad kõige lihtsamini siis, kui lisad rohelisele või punasele pestole peeneks hakitud tšillipipra – kohe on mõnus teravus tervele roale tagatud. Parim on segada pesto kokku ikka ise.
Valmistusaeg: 40-60 min

20 minutit + ahjus 20–30 minutit

Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika igasse kanafileesse terava noaga sügav tasku. Maitsesta kanafileed soola ja pipraga, ka tasku seest.

2. Määri taskusse tšillipestot, torka sinna pooleks lõigatud mozzarella-pall ja kinnita tikuga. Lao ahjuvormi.

3. Sega omavahel kookospiim, tšillikaste ja ülejäänud pesto ning kalla vormi kanafileedele.

4. Küpseta 200-kraadises ahjus 20–30 minutit või kuni kanafileed on küpsed. Serveeri keedetud riisi või kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa