Argitoidud

Kruubi-köögiviljapuder

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Talvetoidud Autor: Lia Virkus
Kruubipuder on traditsiooniline mardi- ja kadripäeva toit, mida tihti jagati ka naabritega. Koos köögiviljadega maitseb see sügistalvel eriti hea. Putru võib teha suure pajatäie, nii saab seda järgmisel päeval ka praadida.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja tükelda kartulid, porgandid ning pastinaak. Pane soolaga maitsestatud keeva vette. Aseta peale pestud kruubid (ära sega).

2. Hauta 45 minutit või kuni kõik ained on hästi pehmed. Sega ühtlaseks pudruks. Tükelda sink ja pruunista pannil, tõsta kõrvale.

3. Koori-tükelda sibulad ning prae samal pannil läbipaistvaks. Serveeri putru singi ja sibulaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa