Argitoidud

Maisi-vokiroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
1. Haki ingver ja küüslauguküüs.

2. Viiluta paprika ja porru.

3. Kuumuta pannil õli ja selles esmalt ingver ning küüslauk.

4. Lisa paprika, porru ja minimais.

5. Lisa kalakaste ja tšillikaste ning kuumuta vokirooga, kuni juuviljad on poolpehmed ehk krõmpsuvad veel kergelt.

6. Serveerides puista roale rohelist sibulat.

HEA TEADA!
Minimaisi müüakse nii toorel, külmutatud kui ka konserveeritud kujul. Vokirooga sobivad need kõik, kuna minimais ei vaja valmimiseks pikka küpsetusaega. Vokiroa hulka võid lisada ka näiteks kanaliha või kala. Kui eelistad vürtsikaid roogi, lisa koos ingveri ja küüslauguga pannile ka värsket tšillikauna. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa