Argitoidud

Koorene sealihapada

Keskmine hinne: 2.71 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Keeda esmalt koorega kartulid.

2. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles liharibad.

3. Haki sibul ja lisa pannile.

4. Haki soovi korral seened väiksemaks ja lisa pannile.

5. Koori keedetud kartulid ja lõika suured sektorid. Lisa kartulid pannile ja sega läbi.

6. Vala pannile koor ja hauta, kuni liha on pehmenenud ja kaste paksenenud. Maitsesta soola-pipraga.

HEA TEADA!
Eelista rammusamat koort, see pakseneb paremini kui kohvikoor. Seentest eelista võimalusel kukeseeni, mis sealihaga eriti hästi kokku passivad. 
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Birgit 22.veeb 2016 15:09
Tõesti väga maitsev ja lihtne retsept.
1