Argitoidud

Veisepada juurviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles veiseliha.

2. Viiluta sibul ja lisa veiseliha hulka.

3. Lisa puljong ja hauta rooga, kuni veiseliha on peaaegu pehme. Maitsesta segu musta pipraga.

4. Koori köögiviljad ja lõika väiksemaks.

5. Kui veiseliha on poolvalminud, lisa pannile köögiviljad.

6. Lase roal küpseda, kuni liha on valminud ja köögiviljad on peaaegu küpsenud.

7. Valmisrooga serveeri värske peterselliga, mille võid kas roale peale puistata või selle sisse segada.

Hea teada!
Mida väiksemad on köögiviljakuubikud, seda kiiremini need küpsevad. Soovi korral võid aga köögiviljad eraldi pannil pruunistada ja neid vähese puljongiga hautada ning hiljem valminud liha ja köögiviljad omavahel läbi segada. Naerise asemel võid lisada kaalikat, mis on iseloomult kaalikaga väga sarnane. Roas sobib kasutada nii köögivilja- kui ka veisepuljongit. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa