Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Veisepada juurviljadega

Argitoidud

Veisepada juurviljadega

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

20-40 min

Retsept
portsjonile
120 g Pastinaak
100 g Porgand
80 g Naeris
1 tk Sibul
300 g Veisestrogonov
100 ml Puljong
Värske petersell
Must pipar
Praadimiseks õli
1. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles veiseliha.

2. Viiluta sibul ja lisa veiseliha hulka.

3. Lisa puljong ja hauta rooga, kuni veiseliha on peaaegu pehme. Maitsesta segu musta pipraga.

4. Koori köögiviljad ja lõika väiksemaks.

5. Kui veiseliha on poolvalminud, lisa pannile köögiviljad.

6. Lase roal küpseda, kuni liha on valminud ja köögiviljad on peaaegu küpsenud.

7. Valmisrooga serveeri värske peterselliga, mille võid kas roale peale puistata või selle sisse segada.

Hea teada!
Mida väiksemad on köögiviljakuubikud, seda kiiremini need küpsevad. Soovi korral võid aga köögiviljad eraldi pannil pruunistada ja neid vähese puljongiga hautada ning hiljem valminud liha ja köögiviljad omavahel läbi segada. Naerise asemel võid lisada kaalikat, mis on iseloomult kaalikaga väga sarnane. Roas sobib kasutada nii köögivilja- kui ka veisepuljongit. 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes