Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Nuikapsapätsid

Argitoidud

Nuikapsapätsid

Kristina Efert Kapsatoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Triin Raa

20-40 min

Retsept
portsjonile
6 tk Keskmine kartul
1 tk Suur nuikapsas
1 tk Peeneks hakitud sibul
2 tk Muna
2 spl Karripulber
Sulatatud või
Sool
Must pipar
MÜNDIKASTE
Maitsestamata jogurt
1 peotäis Münt
Sool
Must pipar
1. Riivi kartul ja nuikapsas jämeda riiviga, maitsesta soolaga ning tõsta seejärel umbes 15 minutiks sõelale nõrguma. Samal ajal pruunista pannil sibul.

2. Pigista nõrutatud kapsast ja kartulist võimalikult palju vedelikku välja, sega juurde või, praetud sibul, karripulber ja munad ning maitsesta köögiviljamass soola ja pipraga.

3. Kuumuta pannil õli ning prae pätsikesi mõlemalt poolt 3–5 minutit või kuni need on kuldpruunid. Haki münt hästi peeneks, sega juurde jogurt ja maitsesta kaste. Serveeri pätsikesi värske salati ja mündikastmega.

HEA TEADA!
Kui soovid tervislikumat varianti, küpseta pätsikesi ahjus.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga