Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Vokiroog veiseliha ja rooskapsaga

Argitoidud

Vokiroog veiseliha ja rooskapsaga

Kristina Efert Kapsatoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Triin Raa

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g Veiselihalõiked
2 spl Maapähkliõli
300 g Veeranditeks lõigatud rooskapsas
2 spl Sojakaste
2 spl Riisiäädikas
2 cm Ingverijupp riivitud
4 tk Küüslauguküüs riivitud
2 tk Peeneks hakitud punane tšilli
350 g Soba- ehk tatranuudlid
1 tk Roheline hakitud sibulavars
Sool
Must pipar
1. Kuumuta pannil õli, prae veiseliharibad kuldseks, maitsesta ning tõsta kõrvale. Prae pannil kergelt küüslauku, tšillit ja ingverit, lisa seejärel rooskapsad ja kuumuta need läbi.

2. Tõsta liha tagasi pannile, lisa sojakaste ja riisiäädikas ning kuumuta roog veel kord läbi. Serveeri keedetud tatranuudlitega ning puista peale tšillirõngaid ja rohelise sibula viile.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke