Argitoidud

Temaki külmsuitsulõhe ja köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sushi Autor: Epp Mihkels
Temakiks nimetatakse käsitsi kokku keeratud koonusekujulist sushi-rulli, mis meenutab jäätisetuutut. Nii riis, kala kui ka meelepärased köögiviljad on tuutusse pistetud ja lausa ahvatlevad hammustama. Olenevalt sellest, kas soovid suurt või väikest temakirulli, lõika norileht kas põigiti pooleks või neljaks.
2-4 tk

1. Valmista ette köögiviljad, siis on lihtne temaki kokku laduda ja keerata.

2. Lõika norileht sobiva suurusega tükiks ja aseta peopesale või kasuta spetsiaalset silikoonist rullimislehte.

3. Laota norilehe keskele kolm- või nelinurkselt õrn kiht riisi ja määri sellele pisut wasabi’t. Tõsta riisile maitse järgi köögiviljaribad ja kala, jättes otsad üle noriääre.

4. Keera norileht ümber köögiviljade tuutuks, nagu keeraksid vahvlit. Niisuta pisut norilehte, et ääred hästi kleepuksid. Kaunista seesamiseemnetega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa