Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kartulisalat Västerbottensost juustu ja kapparitega

Argitoidud

Kartulisalat Västerbottensost juustu ja kapparitega

Västerbottensost®
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
SALAT
800 g Kartulid (väikesed)
10 tk Porgand (väike)
100 g Suhkruhernes
1 jupike Porrulauk
1 sl Kapparid
2 dl Maitsestamata jogurt
150 g Riivitud Västerbottensost juust
1 tl Dijon sinep
1 tl Vedel mesi
1 suur punt Rohelist salatit
Sool
Must pipar
Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks, nõruta ja jahuta. Keeda kergelt läbi värsked porgandid ja suhkruherned. Haki sibul. Sega maitsestamata jogurtiga riivitud juust, hakitud sibul, kapparid, sinep ja mesi. Maitsesta soola ja musta pipraga. Vala kaste köögiviljadele, sega kergelt läbi. Serveeri erinevatel salatilehtedel.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes