Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Peedisalat peekoni ja Västerbottensost juustuga

Argitoidud

Peedisalat peekoni ja Västerbottensost juustuga

Västerbottensost®
PrindiSoovita sõbrale
Gluteenivaba
Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
SALAT
500 g Keedetud peet
1 tk Punane sibul
100 g Rukola
1 tk Hapu õun
120 g Peekon
200 g Västerbottensost juust
2 sl Kapparid
1 dl Seedermänni seemned
KASTE
2 sl Palsamiäädikas
5 sl Oliiviõli
2 tl Mesi
Sool
Must pipar
1. Koori peedid ja sibulad, tükelda peet ja lõika sibul õhukesteks ribadeks. Sega kokku kastmeained ning  sega peedi ja sibulaga. Jäta maitsestuma, kuni  valmistad ülejäänud salatit. Pese ja kuivata värske salat. Rösti pannil seedermänni seemned. Pruunista peekon ja lase jahtuda. Lõika juust ja õun kuubikuteks.

2. Sega kõik salatiained peetide- sibulatega kokku (v.a. peekon ja seedermänniseemned), jahvata peale soola- pipart. Laota salatile ka tükeldatud peekon ja puista üle seedermänni seemnetega.


SOOVITUS!

Rukola asemel sobib salatisse hästi ka värske spinat.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes