Argitoidud

Talgusupp südame, suitsuliha ja kruupidega

Keskmine hinne: 3.46 Allikas: Aed Autor: Pille Enden
Kuum tummine supp on just õige talguroog ja maitseb peale töötegemist imehästi. Kõrvale sobib parajalt paks leivakäär.
Valmistusaeg: üle 60 min

45 minutit + 1 tund leotamiseks

Kogus: 10 portsjonit
1. Leota seasüdant tund aega külmas vees. Kalla leotusvesi ära ning puhasta süda soontest ja kelmetest. Lõika viiludeks ja prae õlis u 10 minutit.

2. Lõika porgandid ja kaalikad kuubikuteks, haki sibul jämedalt. Kuumuta tükeldatud porgandeid, kaalikat ja sibulat kastruli põhjas kuumas õlis mõni minut. Kalla peale kuum vesi, lisa kruubid, maitseained ja loorberileht.

3. Keeda umbes 10 minutit, siis lisa praetud süda, kuubikuteks lõigatud kartul ja tükeldatud suitsuliha. Keeda veel 10 minutit. Kui kartul on pehme, lisa eelnevalt supileemes hautatud tükeldatud soolakurgi kuubikud.

4. Kuumuta supp keemiseni ja lisa vajadusel veel maitseaineid. Serveeri hapukoore ja hakitud maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa