Argitoidud

Ahjutatrapuder pisikese peki ja pruuni sibulaga

Keskmine hinne: 4.22 Allikas: Aed Autor: Pille Enden
Pisikesteks kuubikuteks lõigatud pekk sulab pudru sisse nii ära, et peale mõnusa maitse ei jää sellest märkigi. Pruunistatud sibul sobib ahjupudrule lisandiks imehästi. Kõrvale valmista suur kausitäis kurgi-tomati-sibula salatit.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 10 portsjonit
1. Kuumuta tatart 3–4 minutit võis, nii et see parajalt säriseb. Kalla ahjupotti või -vormi. Lisa kuum vesi ja sool, hästi pisikesteks tükkideks lõigatud pekk ning sega läbi.

2. Pane ahjupott 200-kraadisesse ahju ja küpseta u 30 minutit.

3. Koori ja haki sibulad ning prae pannil kuumas õlis mõõdukal kuumusel kuldpruuniks ja krõbedaks. Serveeri putru hapukoore ja krõbeda sibulaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa