Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Ühepajatoit kahe lihaga

Argitoidud

Ühepajatoit kahe lihaga

Pille Enden Aed
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Suur pajatäis ühepajatoitu rahuldab näljasemategi sööjate isu. Liha on kahte sorti ja ka köögiviljadest võid patta panna just neid, mis rohkem meeldivad.

üle 60 min

1 tund 15 minutit

Retsept
portsjonile
800 g Kondiga seakarbonaad
1 kg Kana kintsuliha
600 g Kapsas
600 g Kartul
400 g Kaalikas
600 g Porgand
200 g Sibul
Must pipar
Sool
Loorberilehed
Küüslauk
Till
Petersell
Murulauk
Praadimiseks või
Hautamiseks vesi
1. Koori juurviljad ja lõika suuremateks tükkideks, tükelda kapsas. Pruunista suure poti põhjas karbonaaditükid, maitsesta soola ja pipraga. Lisa potti tükeldatud kapsas, porgandid ja kaalikad ja kalla peale nii palju kuuma vett, et ained on kaetud.

2. Kuumuta keemiseni ja keera siis kuumus väiksemaks ning hauta kaane all 30–35 minutit. Samal ajal koori kartulid ja tükelda. Haki sibulad ja hauta võis klaasjaks. Lisa kartulid ja sibulad potti ning lase kaane all vaikselt haududa.

3. Pruunista võis kanakintsutükid ja maitsesta soola-pipraga. Tõsta potti ja hauta rooga veel 10–15 minutit, kuni kõik komponendid on pehmed. Vajadusel maitsesta. Serveeri hakitud maitserohelisega.

KOMMENTAARID

Keemik 18.dets 2015 19:04
kahe liha kõrvale tuleb võtta kaks vett.
Kadri 08.dets 2015 16:42
Väga hea sai ja ka lastele väga meeldis.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes