Argitoidud

Kiire sealihapada penne’ga

Keskmine hinne: 3.9 Allikas: Talvetoidud Autor: Lia Virkus
Sealihapada penne’ga on kiirelt valmiv argiroog, mida söövad meelsasti ka lapsed. Roog tuleks süüa ära samal päeval, sest soojendades kaotab penne oma kena vormi.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Keeda penne rohkes soolases vees al dente.

2. Tükelda küüslauk ja paprika(d), kuumuta neid pannil õlis paar minutit ning tõsta suuremasse potti.

3. Tükelda liha ja pruunista pannil, maitsesta soola-pipraga ja tõsta samuti potti. Lisa sinna ka tomatikaste, salsa, koor ja pune või basiilik.

4. Hauta 15–20 minutit ehk kuni liha on pehme. Lisa nõrutatud penne ja sega läbi. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga. Söö kohe!
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
K.R. 30.nov 2016 08:00
Sealiha - Rakvere stroogonovi liha Penne - Panzani omad Küüslauguküüs - kodune Paprika - 1 roheline, 1 punane Maitsestatud tomatikaste - pastakaste basiilikuga selverist Salsa - santa maria origianl chunky salsa Rõõsk koor - alma Hea toiduõli - mingi keskpärane oliiviõli mis kodus oli. Peale tööpäeva toit valmis ca poole tunniga. Väga maitsev. Oluliselt tomatisem kui pildil, ju läks kastet rohkem. Salsat lisasin hiljem maitse järgi oma taldrikule kuna ülejäänud pere vürtsist toitu ei armasta. Kolmeaastane sõi pastat isuga - ikkagi makaronid ju :) . Poes läks kokku ca 11€ - söönuks sai kolmeliikmeline pere ja jäi ka teise päeva lõunaks üle. Hea retsept kiireks õhtusöögiks..
1