Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Pohlaglögi

Argitoidud

Pohlaglögi

Lia Virkus Talvetoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Naturaalse maitsega pohlaglögi pakub vaheldust traditsioonilisele hõõgveinile.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 l Pohlamahl
3 dl Pohlaliköör
1 peotäis Rosinad
1 peotäis Mandlid
1 tl Kardemoniseemned
2 tl Kaneelikoor
1. Pane pohlamahl, kardemoniseemned ja kaneelikoored kastrulisse, keeda 5 minutit ja tõsta tulelt.

2. Lase kaane all 15 minutit maitsestuda. Kuumuta siis taas peaaegu keemiseni ning vala hulka liköör.

3. Jaga glögiklaasidesse rosinad ja mandlid ning kalla kuum jook peale.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes