Argitoidud

Kõrvitsa-ingveripannkoogid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Riivi kõrvits ja ingver peene riiviga.

2. Lisa laimimahl, maitseained, piim ja jahu.

3. Eralda munavalge ja kollane ning vahusta munavalge.

4. Esimesena sega taina hulka munakollane ja viimasena ettevaatlikult vahustatud munavalge.

5. Kuumuta pannil õli, tõsta lusikaga pannile tainas ja prae kuldpruuniks.

HEA TEADA!
Prae pannkooke rahulikul tulel, et need ei hakkaks kõrbema ja saaksid läbi küpseda. Soovi korral võid pannkooke ka ahjus järelküpsetada. Taina hulka võid lisada ka riivitud õuna, mis lisab hapukat mekki. Serveerimiseks sobib hästi hapukas jõhvika- või pohlamoos.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa