Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kõrvitsa-astelpajusupp

Argitoidud

Kõrvitsa-astelpajusupp

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
250 g Kõrvitsa viljaliha
100 g Astelpajumarjad
1 tk Vanillikaun
70 g Suhkur
500 ml Vesi
1. Tükelda kõrvits väikesteks tükkideks.

2. Pane kõrvitsatükid koos teiste komponentidega keema ja keeda, kuni viljaliha on pehme.

3. Serveeri kas kuumalt või külmalt. Enne serveerimist eemalda vanillikaun.

HEA TEADA!
Serveerimisel võid lisada vahukoort või jäätist. Kui üks kõrvits võib olla väga magus, siis teine märksa maitsetum. Seetõttu sõltub ka lõplik suhkru kogus kõrvitsast, vajadusel suurenda suhkru osakaalu.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes