Argitoidud

Kõrvitsa-astelpajusupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Tükelda kõrvits väikesteks tükkideks.

2. Pane kõrvitsatükid koos teiste komponentidega keema ja keeda, kuni viljaliha on pehme.

3. Serveeri kas kuumalt või külmalt. Enne serveerimist eemalda vanillikaun.

HEA TEADA!
Serveerimisel võid lisada vahukoort või jäätist. Kui üks kõrvits võib olla väga magus, siis teine märksa maitsetum. Seetõttu sõltub ka lõplik suhkru kogus kõrvitsast, vajadusel suurenda suhkru osakaalu.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa