Argitoidud

Kõrvitsa-mannavaht

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Pane õunamahl, riivitud kõrvits ja hakitud ebaküdoonia potti ja keeda mõni minut.

2. Püreesta segu saumikseri abil.

3. Lisa peene joana manna ja samal ajal pidevalt segades kuumuta umbes viis minutit, kuni manna pakseneb.

4. Lase pudrul jahtuda ja seejärel vahusta.

HEA TEADA!
Kaunistuseks sobib mannavahule lisada ribastatud ja suhkru ning sidrunimahlaga läbi segatud kõrvitsat. Mannavahu hulka võib lisada ka riivitud õuna. Maitsete puhul tasub vaadata, et magusat kõrvitsat täiendaks mõni hapukas element, nt õun või ebaküdoonia.  
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa