Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kõrvitsa-mannavaht

Argitoidud

Kõrvitsa-mannavaht

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 kl Riivitud kõrvits
1 kl Õunamahl
2 spl Peeneks hakitud ebaküdoonia
1 spl Vanillsuhkur
50 g Manna
1. Pane õunamahl, riivitud kõrvits ja hakitud ebaküdoonia potti ja keeda mõni minut.

2. Püreesta segu saumikseri abil.

3. Lisa peene joana manna ja samal ajal pidevalt segades kuumuta umbes viis minutit, kuni manna pakseneb.

4. Lase pudrul jahtuda ja seejärel vahusta.

HEA TEADA!
Kaunistuseks sobib mannavahule lisada ribastatud ja suhkru ning sidrunimahlaga läbi segatud kõrvitsat. Mannavahu hulka võib lisada ka riivitud õuna. Maitsete puhul tasub vaadata, et magusat kõrvitsat täiendaks mõni hapukas element, nt õun või ebaküdoonia.  

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke