Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kaneeline porgandi-kõrvitsapüreesupp

Argitoidud

Kaneeline porgandi-kõrvitsapüreesupp

Inga Paenurm Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g Kõrvits
200 g Taluvõi
Vesi
1 tl Puljongipasta
200 ml Rõõsk koor 35%
0.5 tl Kaneel
Sool
4 tk Kaunistamiseks kaneelipulgad
400 g Porgand
1. Koori porgand ja kõrvits ning lõika kuubikuteks.
 
2. Sulata poti põhjas või, lisa porgandi- ja kõrvitsakuubikud. Prae õrnalt ja vala juurde nii palju vett, et köögiviljad oleksid kaetud. Lisa puljongipasta ja keeda köögiviljad tasasel tulel pehmeks.

3. Pane supi sisse 35% koor ja püreesta kõik blenderis hästi peeneks. Valmis püreesupp maitsesta soola ja kaneeliga. Serveerides kaunista kaneelipulgaga.

KOMMENTAARID

Mammamia 10.juuli 2016 14:00
Pakk võid ja pakk vahukoort paari porgandi ja tükikese kõrvitsa kohta?? Maitsegu kuidas tahes no aga ei kutsu proovima. Sorry.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool