Argitoidud

Kaneeline porgandi-kõrvitsapüreesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Inga Paenurm
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori porgand ja kõrvits ning lõika kuubikuteks.
 
2. Sulata poti põhjas või, lisa porgandi- ja kõrvitsakuubikud. Prae õrnalt ja vala juurde nii palju vett, et köögiviljad oleksid kaetud. Lisa puljongipasta ja keeda köögiviljad tasasel tulel pehmeks.

3. Pane supi sisse 35% koor ja püreesta kõik blenderis hästi peeneks. Valmis püreesupp maitsesta soola ja kaneeliga. Serveerides kaunista kaneelipulgaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mammamia 10.juuli 2016 14:00
Pakk võid ja pakk vahukoort paari porgandi ja tükikese kõrvitsa kohta?? Maitsegu kuidas tahes no aga ei kutsu proovima. Sorry.
1