Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Punaveinis hautatud seakael tähtaniisi ja aedviljadega

Argitoidud

Punaveinis hautatud seakael tähtaniisi ja aedviljadega

Inga Paenurm Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Seljamaa Fotostuudio
Retsept
portsjonile
800 g Sea kaelaliha
2 pdl Punane vein
1 spl Puljongipasta
8 tk Tähtaniis
1 purk Marineeritud punapeet
300 g Taluvõi
400 g Savoi kapsas
Sool
Must pipar
200 g Külmutatud herned
500 g Porgand
1 tl Puljongipasta
1. Lõika seakael pikuti kaheksaks tükiks, aseta eelkuumutatud potti ja kõrveta õrnalt. Lisa vein, puljongipasta ja tähtaniis. Hauta, kuni liha on pehme.

2. Aseta potti peet koos vedelikuga, kuumuta keemiseni ja lisa vispliga vahustades lusikashaaval 150 g toasooja võid. Kui vedelik muutub kreemjaks, siis on peedid valmis.

3. Tükelda Savoia kapsa lehed peenteks ribadeks ja prae õrnalt võis, lisa sool, pipar ja sulatatud herned.

4. Koori porgand, tükelda väikesteks tükkideks, prae võis, lisa nii palju vett, et see köögivilju kataks, ning puljongipasta. Keeda pehmeks ja püreesta blenderis. Serveeri liha koos lisanditega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke