Argitoidud

Selleri–avokaado toorsupp india pähklitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pähklipureja Autor: Lia Virkus
Suviselt värske kõhutäis, tulvil vitamiine-mineraale. India pähklid annavad supile mõnusalt kreemja tekstuuri.
Valmistusaeg: üle 60 min

15 minutit + 2 tundi kuni üle öö pähklite leotamiseks

Kogus: 4 portsjonit
1. Leota pähkleid paar tundi kuni üle öö vees. Nõruta. Pane kõik koostisained blenderisse ja töötle püreeks. Alusta aeglasemal režiimil ja suurenda kiirust töötlemise käigus. Blenderda suppi mõne aja, nii et see muutub kergelt soojaks.

2. Pane klaaside põhja umbes ¾ dl tükeldatud varssellerit, kalla supp peale ja sega kergelt läbi. Serveeri kohe. Soovi korral võid lisada peale pisut purustatud pipart ja õhukese viilu avokaadot.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa