Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Selleri–avokaado toorsupp india pähklitega

Argitoidud

Selleri–avokaado toorsupp india pähklitega

Lia Virkus Pähklipureja
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Suviselt värske kõhutäis, tulvil vitamiine-mineraale. India pähklid annavad supile mõnusalt kreemja tekstuuri.
üle 60 min

15 minutit + 2 tundi kuni üle öö pähklite leotamiseks

Gluteenivaba
Taimetoitlastele
Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
400 g Varsseller
2 dl India pähklid
1 tk Küüslauguküüs
4 dl Vesi
1 tk Küps avokaado
Meresool
1. Leota pähkleid paar tundi kuni üle öö vees. Nõruta. Pane kõik koostisained blenderisse ja töötle püreeks. Alusta aeglasemal režiimil ja suurenda kiirust töötlemise käigus. Blenderda suppi mõne aja, nii et see muutub kergelt soojaks.

2. Pane klaaside põhja umbes ¾ dl tükeldatud varssellerit, kalla supp peale ja sega kergelt läbi. Serveeri kohe. Soovi korral võid lisada peale pisut purustatud pipart ja õhukese viilu avokaadot.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes