Argitoidud

Nutellapalmik

Keskmine hinne: 1.46 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Kertu Lukas
Õhulise jõulusaia valmistamisel on kasutatud piima, mitte vett, ning rohkelt võid. Et kõik see hea kraam ka kerkiks, on vaja päris kõvasti pärmi. Nutella aga maitseb igal pool imeliselt!
1. Lahusta pärm käesoojas piimas, lisa sool ja suhkur. Sõelu juurde nisujahu ja lisa pehme või, sega ühtlaseks tainaks. Lase soojas kohas kerkida. Kui tainas on korralikult kerkinud, rulli see ruudukujuliseks. Määri peale Nutella ja keera rulli.

2. Nüüd lõika tainarullist kolm riba ja punu neist palmik. Lase veel veidi kerkida. Määri pealt muna ja vee seguga (1/1). Aseta keeksivormi ja küpseta 170–180 kraadi juures.

3. Kui palmik on kuldpruun ja tainas ei jää enam pätsi sisse torgatud puidutiku külge kinni, võta palmik ahjust ja määri pealt sulatatud võiga. Lase veidi jahtuda ja raputa üle tuhksuhkruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa