Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

La Dolce Vita ehk trühvlid jõhvikatega

Argitoidud

La Dolce Vita ehk trühvlid jõhvikatega

Krista Ruben Väike trühvliraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kristi Metsa

üle 60 min

Retsept
100 g Kuivatatud jõhvikad
1 dl Viru valge
200 g Või
400 g Valge šokolaad
600 g Tume šokolaad kastmiseks
50 g Hakitud valge šokolaad kaunistamiseks
40 tk

1. Pane kuivatatud jõhvikad paariks tunniks viina sisse likku.

2. Vahusta või. Lisa võile viinas leotatud jõhvikad ja viin ning jätka vahustamist. Lisa veevannil sulatatud valge šokolaad ja sega.

3. Vala segu 20x12 cm suurusesse vormi ja hoia 6 tundi kuni üle öö külmkapis.

4. Tükelda kõvastunud segu meelepärase suurusega tükkideks.

5. Kasta tükid veevannil sulatatud tumedasse šokolaadi. Kaunista hakitud valge šokolaadiga.

KOMMENTAARID

Anni 06.jaan 2016 09:11
Tegin kõik täpselt retsepti järgi, aga tumeda šokolaadi sisse oli neid võimatu kasta. Valge šokolaadi ja või mass hakkas sulama juba toatemperatuuril. Kui ma tükikese siis veel sooja sulašokolaadi sisse kastsin, siis sulas kõik üheks seguks kokku. Võib olla kui see segu sügavkülma panna, siis oleks võimalik neid kuidagi kiirelt kasta.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes