Argitoidud

Kartuli-kilusalat kapparite ja munaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Väike salatiraamat Autor: Tuuli Mathisen
Kilu, muna ja kartul on igale eestlasele kooslus, mida ei pea pikalt seletama. Kui lisada veel värske soola- või ka marineeritud kurk ja kapparid, on tulemuseks äraütlemata mõnus salat. Kes ei usu, proovigu järele.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kastme tegemiseks sega omavahel mesi, sinep ja sidrunimahl. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa pidevalt segades õli ja sega kõik ühtlaseks.

2. Kuumuta pannil õli ning prae kartulisektorid kuumas õlis krõbedaks ja kuldpruuniks.

3. Tõsta taldrikule roheline salatipadi. Lisa kurk, kilu, kapparid ja kartulisektorid. Tükelda keedetud munad ja lisa salatile. Kõige peale puista hakitud värsket tilli.

4. Kalla kõik salatikastmega üle, viimistle soola ja pipraga ning serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa