Argitoidud

Röstitud pekanipähklid tšilli ja meega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tšilli Autor: Meerit Kiho
Selle roa puhul tuleb nii tegemise ajal kui ka pärast seda tuba tugevalt tuulutada. Aga saadud maius väärib seda vaeva.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Poolita tšillikaunad, puhasta seemnetest ja valgest osast, haki peeneks.

2. Rösti pähkleid mõni minut pidevalt segades kuumal ja kuival pannil. Pane juurde tšilli ja sega kümmekond sekundit. Lisa mesi ja vesi ning sega, kuniks vesi on aurustunud ja pähklid muutuvad mesiselt kleepuvaks.

3. Kaabi pähklimaius pannilt kenasse serveerimisnõusse ning raputa peale pisut soolahelbeid. Lase jahtuda ja naudi!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa