Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Röstitud pekanipähklid tšilli ja meega

Argitoidud

Röstitud pekanipähklid tšilli ja meega

Meerit Kiho Tšilli
PrindiSoovita sõbrale
Selle roa puhul tuleb nii tegemise ajal kui ka pärast seda tuba tugevalt tuulutada. Aga saadud maius väärib seda vaeva.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
3 dl Pekanipähklid
2 tk Kollane tšillikaun
0.4 tl Santa Maria Chipotle Chili Pepper
6 spl Mesi
3 spl Vesi
Soolahelbed
1. Poolita tšillikaunad, puhasta seemnetest ja valgest osast, haki peeneks.

2. Rösti pähkleid mõni minut pidevalt segades kuumal ja kuival pannil. Pane juurde tšilli ja sega kümmekond sekundit. Lisa mesi ja vesi ning sega, kuniks vesi on aurustunud ja pähklid muutuvad mesiselt kleepuvaks.

3. Kaabi pähklimaius pannilt kenasse serveerimisnõusse ning raputa peale pisut soolahelbeid. Lase jahtuda ja naudi!

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool