Argitoidud

Ahjulõhe toorjuustu ja mandlitega

Keskmine hinne: 2.65 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Ahjulõhele on raske ei öelda, eriti kui see on toorjuustuse mandlikattega. Serveeri kala aurutatud brokoli ja lillkapsa või ahjukartuli või riisiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Maitsesta lõhe soolaga, pigista sidrunist mahla peale. Tõsta ahjuvormi ja määri toorjuustuga. Puista peale ka mandlilaastud ja küpseta 225 kraadi juures 10–15 minutit või kuni lõhe küps ja mandlilaastud kaunilt kuldsed.

2. Serveeri aurutatud köögiviljadega, puista üle värske hakitud murulaugu või tilliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Sander 02.jaan 2016 10:22
"Ahjulõhe" on ohtlik värk, sealt võib sädemeid välja pudeneda ja tekitada tulekahju. Kindlam on ahi hoida korras.
Enriko 27.dets 2015 11:23
Väga huvitav retsept.
1