Argitoidud

Ahjuoad tomatikastmes

Keskmine hinne: 4.05 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Ahjus küpsenud oaroog tomatikastmes on suurepärane lisand lamba- või seaprae kõrvale. Parim tuleb see kuivatatud ubadest, aga võid teha ka konserveeritutest.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane oad ööseks likku. Keeda loorberilehtede, soola ja pipraga koos pehmeks (u 1 tund).

2. Pane ahi 175 kraadi juurde sooja. Viiluta kooritud porgandid, seller, küüslauk, porru. Sega kõik ahjuvormis, maitsesta soola ja pipraga, soovi korral ka tšillihelvestega.

3. Piserda üle oliiviõliga ja küpseta ahjus u 30 minutit, vajadusel kauem. Sega aeg-ajalt ja vaata, et oad ei jääks kuivale, võid katta ka pealt fooliumiga. Vajadusel lisa aeg-ajalt vett. Serveeri sidrunisektoritega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 05.sept 2016 09:56
Punktis 2 on öeldud - sega kõik ahjuvormis. Enne muidugi nõrutage oad leotusveest.
Puudu 04.sept 2016 18:25
Millal lisada tomatid ja oad?
1