Argitoidud

Kirju koer

Keskmine hinne: 3.58 Allikas: Paleo 2 Autor: Ragne Värk
See maius on üks nostalgilisemaid kooke vist üldse. Mäletan, kuidas väikese lapsena tundus kirju koera tegemine nii keeruline ja aeganõudev. Praegu kipun arvama, et see tunne tekkis kannatamatusest ja ootusärevusest kooki maitsta saada. Klassikalist kirju koera retsepti magusasõbrad siit ei leia, küll aga pakun tunduvalt tervislikumat ja taljesõbralikumat, ent olemuselt siiski oma traditsioonilise eelkäijaga sarnast varianti!
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Haki datlid väiksemateks tükkideks ja pane 15–20 minutiks kookospiima sisse likku. Seejärel lisa kookoshelbed ja mikserda segu saumikseriga ühtlasemaks (siiski ei tohi see minna liiga ühtlaseks).

2. Sulata kookosrasv potis, sega juurde kakao ja lisa saadud segu kookoshelbemassile. Sega, see järel püreesta kõik veel kord läbi ja lisa virsiku tükid. Vormi segu käte abil vorstiks.

3. Paki toidu kilesse ja lase külmkapis seista vähemalt tunnike.

HEA TEADA!
Ilma munata ei vaja ahjus küpsetamist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
YesYes 08.juuli 2016 13:04
Väga hea, maitseb hästi, kerge teha. Tegin ilma virsikutükkiteta ning endiselt hea.
Super 24.veeb 2016 20:24
See on geniaalne
Kätlin 10.veeb 2016 22:29
Algul ei teadnud mida oodata, sest traditsiooniline kirju koer on üks lemmikuid. Kuid kui esimese laari valmis sain siis oli üllatus suur. Edasi tuli juba kiiresti süüa, sest muidu oleks võinud veel selles heast magustoitudst ilma jääda :) hea idee ning lihtne valmistada, soovitan kõigile :)
m 24.dets 2015 15:06
suurepärane ja maitseb ülihästi!
Mmm 23.dets 2015 21:37
Super!!! :)
1