Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Pardirind marineeritud tšilli, suitsutatud paprika, kaneeli ja ingverisiirupiga

Argitoidud

Pardirind marineeritud tšilli, suitsutatud paprika, kaneeli ja ingverisiirupiga

Meerit Kiho Tšilli
PrindiSoovita sõbrale
Part on alati hea. Aga pisut tšillit, tibake kaneeli muudab hea asja veel paremaks.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 tk Priske pardirind
1 tl Santa Maria tšillihelbed
0.5 tl Suitsutatud paprika
0.5 tl Santa Maria jahvatatud kaneel
1 tl Meresool
Serveerimiseks erinevaid salateid
1 spl Ingverisiirup või vedel mesi
1. Tee pardinahasse terava noaga kuni lihani sisselõiked ja määri nahapool siirupiga kokku. Sega maitseained ning patsuta need nahale. Lase maitsetel pool tundi soojas tõmmata.

2. Aseta pardirind, nahk allpool, külmale pannile, küpseta keskmisel kuumusel pliidil paar-kolm minutit, kontrolli aeg-ajalt pannilabidaga, et part ei jääks panni külge. Pööra tükil külge ja küpseta teist poolt samuti paar minutit.

3. Kuumuta ahi (grillrežiimil) 195 kraadini, tõsta pardirind ahju, nahk ülevalpool, ning küpseta veel 9 minutit. Võta pannilt, mässi fooliumisse (läikiva poole sisse) ning lase jahtuda.

4. Serveerimiseks rebi erinevaid salatilehti vaagnale, soovi korral lisa ka näiteks peotäis külmutatud punaseid sõstraid.

5. Viiluta pardirind hästi õhukeselt, lao salatile, lisa paar keerdu musta pipart, nirista veidi extra virgin’i oliiviõli ja naudi!

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes