Argitoidud

Seenevõie

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Sügisesi metsaskäike meelde tuletav võie maitseb hea nii röstsaia kui leivaga. Valmista sügavkülma varutud seentest või šampinjonidest.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 minutit + 2–3 tundi leos

Kogus: 6 portsjonit
1. Pane seened 3–4 tunniks likku, nõruta ja haki.

2. Hauta hakitud sibul pannil või sees pehmeks, lisa hakitud küüslauk ja tüümian, kuumuta veel 1 minut. Sega hulka seened ja sega läbi.

3. Haki šampinjonid peeneks, sega nii need kui sügavkülmast võetud seened ja kuumuta 5–6 minutit. Lisa brändi, sidrunimahl ja hauta 2–3 minutit, kuni vedelik aurustub. Lisa ürdid, lase jahtuda. Eemalda tüümianivarred.

4. Sega seened toorjuustuga. Jaga väikevormidesse, jahuta. Serveeri röstsaia või leivaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa