Argitoidud

Kanasalat mandariinide ja jõhvikatega

Keskmine hinne: 2.33 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kerge salati võib kanaliha asemel samahästi valmistada ju kalkunilihast, ära saab kasutada ka pühadeprae jääke.
Valmistusaeg: üle 60 min

15 minutit + 2 tundi külmkapis

Kogus: 6 portsjonit
1. Lõika sellerivars viltu hästi õhukesteks viiludeks. Tükelda kanaliha, sega selleri ja jõhvikatega. Kastmeks sega majonees, õunakaste, apelsinimahl ja -koor ning tüümian, maitsesta soola-pipraga.

2. Lase salatil 2 tundi külmkapis maitsestuda. Puista peale pähklid, mandariinisektorid, kaunista tüümianilehtede ja jõhvikatega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa