Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kanasalat mandariinide ja jõhvikatega

Argitoidud

Kanasalat mandariinide ja jõhvikatega

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kerge salati võib kanaliha asemel samahästi valmistada ju kalkunilihast, ära saab kasutada ka pühadeprae jääke.

üle 60 min

15 minutit + 2 tundi külmkapis

Retsept
portsjonile
2 tk Sellerivars
500 g Kanaliha (keedetud, grillitud või praetud)
1 dl Kuivatatud jõhvikad
1 dl Röstitud india pähklid
3 tk Mandariin
KASTE
1 dl Majonees
1 spl Õunakaste (Salvest)
0.5 tk Värskelt riivitud apelsini koor ja pressitud mahl
0.25 tl Kuivatatud tüümian
Sool
Must pipar
Kaunistuseks tüümianilehed, jõhvikad
1. Lõika sellerivars viltu hästi õhukesteks viiludeks. Tükelda kanaliha, sega selleri ja jõhvikatega. Kastmeks sega majonees, õunakaste, apelsinimahl ja -koor ning tüümian, maitsesta soola-pipraga.

2. Lase salatil 2 tundi külmkapis maitsestuda. Puista peale pähklid, mandariinisektorid, kaunista tüümianilehtede ja jõhvikatega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes