Argitoidud

Vanillipuding granaatõunaga

Keskmine hinne: 3.33 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Lahe ja mahe, magus ja hapu – see puding mahub kõhtu ka pärast kopsakamat praadi.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 minutit + 3–4 tundi külmkapis

Kogus: 6 portsjonit
1. Sega kastrulis 2 sl suhkrut 2 tl maisitärklisega. Lisa granaatõunaseemned ja -mahl ning sidrunimahl. Sega, kuumuta keemiseni, keeda keskmisel kuumusel siirupiseks, u 5 min. Tõsta väiksesse kaussi, jahuta.

2. Sega kastrulis piim ja rõõsk koor, kraabi hulka vanilliseemned. Kuumuta keskmisel kuumusel aurustumiseni, tõsta tulelt, lase 5 min kaane all seista.

3. Vahepael vahusta munakollased, suhkur ja maisitärklis. Kuumuta piima-kooresegu uuesti, kuni hakkab aurama. Klopi 1/3 vedelikust muna hulka. Vala kastrulisse tagasi ja kuumuta pidevalt kloppides, kuni pakseneb, 2-3 minutit. Võta tulelt ja klopi hulka või.

4. Jaga puding 6 pokaali, tõsta peale kompott. Kata toidukilega, pane vähemalt 3–4 tunniks külmkappi. Serveerimisel kaunista granaatõunaseemnetega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa