Argitoidud

Peedi-odravorm kitsejuustuga

Keskmine hinne: 3.02 Allikas: Talvetoidud Autor: Lia Virkus
Maitsev vormiroog hilissügiseseks mardi- või kadripäevaks neile, kes ei taha valmistada traditsioonilisi tähtpäeva sööke. Kui lisad peediodravormile lambasooles grillvorste, saad korraliku iseseisva roa. Kui neid ei lisa, võid vormi pakkuda liha- või kalaroa lisandiks. Mõlemat pidi sobib hästi!
Valmistusaeg: üle 60 min

1 tund + 35–40 minutit ahjus

Kogus: 7 portsjonit
1. Pese odrakruubid kuuma veega, keeda peaaegu pehmeks (25–30 minutit) ja nõruta.

2. Prae hakitud sibul võis klaasjaks, sega riivitud peedi ja kruupidega. Pruunista vorstid, lõika tükkideks ning sega peedikruubimassiga.

3. Maitsesta soola, pipra ja tüümianiga. Määri suur ahjuvorm võiga ja tõsta segu vormi. Lõika kitsejuust viiludeks ja laota pinnale. Vala koor peale.

4. Küpseta 175kraadises ahjus 35–40 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa