Argitoidud

Selge lõhe-laksa

Keskmine hinne: 3.66 Allikas: Lõhe ja Forell Autor: Tiina Lebane
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Eemalda kala nahk ja luud ning lõika kala umbes 1,5 cm tükkideks. Kuumuta vesi potis keemiseni ja lahusta selles puljongipulber. Lisa hakitud ingver ja küüslauk, pruun suhkur ja kalakaste ning lase podiseda 5–7 minutit.

2. Poolita suhkruherned, lisa supile ja lase vaikselt keeda veel 10 minutit. Poolita, puhasta ja viiluta porru. Lõika tšillipiprad pikuti pooleks, eemalda seemned ja haki viljaliha peeneks. Lisa supile porruviilud, hakitud tšillipiprad, kalakuubikud ja vokinuudlid ning keeda tasasel tulel veel 10 minutit.

3. Lõpuks lisa supile värske laimimahl, krevetid ja hakitud koriander. Serveeri kuumalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa