Argitoidud

Kalkuni-spinatipirukad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: üle 60 min
u 12 tk

1. Haki ja sega kokku taina koostisained, vormi valmis tainas palliks, mässi kilesse ja pista pooleks tunniks külma.

2. Sulata spinat ja pigista üleliigne vedelik välja. Kuumuta pannil rasvaines küüslauk ja maitseained, lisa peenestatud liha. Pruunista. Sega hulka spinat ja kuumuta veel paar minutit. Võta pann tulelt ja lisa ülejäänud koostisained.

3. Rulli tainas jahusel pinnal u 3 mm paksuseks, lõika sobiva suurusega kettad ja mahuta need muffinipanni süvistesse nii, et seinad on kaetud. Tõsta sisse täidis ning vormi ülejäänud tainast pirukatele katted. Kinnita servad ja määri pealt munaga. Tee piruka keskosasse lõiked, et õhk välja pääseks, ja küpseta 200 kraadi juures u 25 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa