Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Jänesepraad

Argitoidud

Jänesepraad

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 tk Jäneserümp
3 tk Sibul
3 tk Küüslauguküüs
3 tk Loorberileht
1 peotäis Tüümian
1 kl Ploomivein
Kuum vesi
Sool
Must pipar
1. Tükelda jänes – eralda kintsud, poolita kere osa ja rümba ülemine osa.

2. Pruunista kõik tükid pannil läbi ja maitsesta soola-pipraga.

3. Puhasta sibulad ja küüslauguküüned ning aseta ahjupotti.

4. Lisa potti jäneseosad ja kõik muud komponendid. Vala peale kuum vesi, nii et pott on poolenisti täis.

5. Küpseta ahjus 150 kraadi juures umbes kaks tundi.

HEA TEADA!
Jäneseprae kõrvale sobib lisandina serveerida ahjus küpsetatud või aurutatud köögivilju, meelepärasel moel valmistatud kartuleid, aga ka näiteks kuskussi. Ahjupraad on valmis, kui liha tuleb kontide küljest lahti. Soovi korral võid praeleemest kastme keeta. Lisa selle hulka rõõska koort ja maitsesta kergelt soola-pipraga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp