Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kiire supp jäneselihaga

Argitoidud

Kiire supp jäneselihaga

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g Jäneseliha, soovitavalt rümba keskmisest osast
Till
1 tk Küüslauguküüs
Või
50 g Nuudlid
800 ml Puljong
1. Haki küüslauk ja sibul peeneks ning kuumuta potipõhjas või sees läbi.

2. Vala juurde puljong ja lase keema tõusta.

3. Lisa nuudlid ja keeda, kuni nuudlid on peaaegu pehmed.

4. Viimasena lisa eelnevalt küpsetatud jäneseliha.

HEA TEADA!
Kui ahjupraadi tehes tekkis ohtralt praeleent võid selle ära kurnata ja supipõhjale lisada. Supi hulka võid lisada ka porgandi- ja selleriribasid ning maitsestamisel kasutada aasiapäraseid kastmeid.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool