Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Selleri-õunapüree

Argitoidud

Selleri-õunapüree

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 spl Või
150 g Mugulsibul
1 tk Suur õun
300 g Juurseller
0.5 kl Valge vein
0.5 kl Rõõsk koor 35%
Must pipar
Sool
1 tk Rosmariinivars
1. Haki sibul ja kuumuta võis.

2. Koori ja tükelda õunad ning juurseller. Lisa sibula hulka.

3. Vala potti valge vein ja hauta, kuni õunad ja seller on pehmenenud.

4. Püreesta.

5. Lisa püree hulka rõõsk koor, maitsesta soola, pipra ja rosmariiniga ning kuumuta läbi.

HEA TEADA!
Serveerides lisa pudrule praetud sibulat ja peekonit. Selline puder maitseb eriti hästi koos sealihaga. Kui õunad ei ole piisavalt mahlased ja potis ei teki veini lisades piisavalt haudevedelikku, võid lisada ka veidi puljongit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke