Argitoidud

Selleri-õunapüree

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Haki sibul ja kuumuta võis.

2. Koori ja tükelda õunad ning juurseller. Lisa sibula hulka.

3. Vala potti valge vein ja hauta, kuni õunad ja seller on pehmenenud.

4. Püreesta.

5. Lisa püree hulka rõõsk koor, maitsesta soola, pipra ja rosmariiniga ning kuumuta läbi.

HEA TEADA!
Serveerides lisa pudrule praetud sibulat ja peekonit. Selline puder maitseb eriti hästi koos sealihaga. Kui õunad ei ole piisavalt mahlased ja potis ei teki veini lisades piisavalt haudevedelikku, võid lisada ka veidi puljongit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa