Argitoidud

Õunasõõrikud

Keskmine hinne: 4.16 Allikas: Suhkruingli magusad lauad Autor: Kertu Lukas
Valmistusaeg: 20-40 min
600g

1. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber, muskaatpähkel, kaneel, suhkur ja sool. Lisa keefir ja muna ning sega ühtlaseks. Lõika õunad 3–4 ml paksusteks viiludeks ning eemalda ringikujulise lõikuriga õunaratta seest südamik.

2. Vala paksupõhjalisse potti 6–7 cm õli ja pane valmis paar juppi köögipaberit. Kuumuta õli 175–180 kraadini, kasta õunarattad ükshaaval tainasse ja pane õli sisse küpsema.

3. Välja võttes tõsta rattad natukeseks küpsetuspaberile, et üleliigne õli saaks ära nõrguda. Kui soovid, võid sõõrikud ehk pontšikud seejärel suhkru-kaneelisegu sisse kasta.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa