Argitoidud

Chipotle-tšilli, peedi ja granaatõunaseemnetega veiselihakotletid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tšilli Autor: Merrit Kiho
Granaatõunaseemned jäävad säravpunaseks ka kotletis ja chipotletšilli annab omalt poolt mõnusa suitsuse maitse.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Riivi peene riivipoolega peet ja küüslauk, sega hakklihaga, lisa granaatõuna seemned, muna, tšilli, sool ja pipar. Sega hästi läbi.

2. Vormi 4–6 kotletti, pane need alusele ja hoia pool tundi külmkapis.

3. Pruunista kotlette pannil oliiviõlis mõlemalt poolt paar-kolm minutit ning aseta siis 180-kraadisesse ahju 20 minutiks küpsema.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa