Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Chipotle-tšilli, peedi ja granaatõunaseemnetega veiselihakotletid

Argitoidud

Chipotle-tšilli, peedi ja granaatõunaseemnetega veiselihakotletid

Merrit Kiho Tšilli
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Granaatõunaseemned jäävad säravpunaseks ka kotletis ja chipotletšilli annab omalt poolt mõnusa suitsuse maitse.

40-60 min

Retsept
portsjonile
400 g Hakkliha
100 g Toores peet
3 tk Küüslauguküüs
0.5 tk Pisem granaatõun
1 tk Muna
0.5 spl Santa Maria chipotle-tšillit
Must pipar
Kivisool
1. Riivi peene riivipoolega peet ja küüslauk, sega hakklihaga, lisa granaatõuna seemned, muna, tšilli, sool ja pipar. Sega hästi läbi.

2. Vormi 4–6 kotletti, pane need alusele ja hoia pool tundi külmkapis.

3. Pruunista kotlette pannil oliiviõlis mõlemalt poolt paar-kolm minutit ning aseta siis 180-kraadisesse ahju 20 minutiks küpsema.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool