Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Apelsini-jõhvikasalat

Argitoidud

Apelsini-jõhvikasalat

Epp Mihkels Väike salatiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Tuuli Mathisen
Salat sündis siis, kui kätte sattusid kultuurjõhvikad, mis on toorena krõmpsud ja kõvad. Et pisut puistelegi marjadele mahlasust ja maitset lisada, tuli mõte proovida neid koos magusa apelsiniga. Imeline kooslus, mida võib edukalt serveerida nii liharoogade kõrvale kui ka niisama krõmpsutada.

20-40 min

Retsept
portsjonile
200 g Kultuurjõhvikad
4 tk Keskmine apelsin
Kaneel
Jahvatatavaid tšillihelbed
Suhkur soovi korral
1. Lõika jõhvikad pooleks. Koori apelsinid, poolita, eemalda valge keskosa ja lõika apelsinid suupärasteks kuubikuteks. Sega apelsinikuubikud jõhvikatega.

2. Maitsesta jahvatatud kaneeli ja tšillihelvestega. Kui apelsinid juhtuvad olema hapud, lisa ka pisut suhkrut ja salat ongi valmis.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes