Argitoidud

Apelsini-jõhvikasalat

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Väike salatiraamat Autor: Epp Mihkels
Salat sündis siis, kui kätte sattusid kultuurjõhvikad, mis on toorena krõmpsud ja kõvad. Et pisut puistelegi marjadele mahlasust ja maitset lisada, tuli mõte proovida neid koos magusa apelsiniga. Imeline kooslus, mida võib edukalt serveerida nii liharoogade kõrvale kui ka niisama krõmpsutada.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika jõhvikad pooleks. Koori apelsinid, poolita, eemalda valge keskosa ja lõika apelsinid suupärasteks kuubikuteks. Sega apelsinikuubikud jõhvikatega.

2. Maitsesta jahvatatud kaneeli ja tšillihelvestega. Kui apelsinid juhtuvad olema hapud, lisa ka pisut suhkrut ja salat ongi valmis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa