Argitoidud

Liide porgandikeeks

Keskmine hinne: 2.84 Allikas: Nutika perenaise kokaraamat 2 Autor: Tiina Lebane
Retseptis antud kogusest saad mahlase ja maitsva, tervisliku ja ökonoomse keeksi. Jätkub magustoiduks suuremale selts konnale. Kuna keeksi maitseomadused seistes üksnes paranevad, võid nädalavahetusel küpsetatud keeksi nautida kas või kõik järgmised seitse päeva. Tädi Liide nõuande kohaselt tuleb keeksi hoida suletud anumas.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 minutit + 1 tund ahjus

16 tk

1. Riivi porgandid jämeda riiviga. Mõõda kõik koostisosad kaussi ja sega tainaks kokku. Vala tainas rasv ainega määritud ja jahuga ülepuistatud keeksi- või koogivormi ning küpseta eelsoojendatud 175kraadises ahjus tund aega.

2. Lase koogil veidi jahtuda ja kummuta vormist välja.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Krista 13.jaan 2016 10:59
Segage ikka kuivained enne eraldi kokku ja siis lisage alles kuivainetele kokkusegatud vedelikud. Hoiab ära taina ülesegamise ja tulemuseks õhulisem keeks.
1