Argitoidud

Beebispinat marineeritud porgandilintidega

Keskmine hinne: 4.33 Allikas: Oma Maitse Autor: Rita Osa
Idamaise hõnguga toorsalat krõmpsuva porgandiga. Beebispinati võid asendada ükskõik millise rohelise värske salatiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori porgandid ja tõmba kartulikoorimis- või juustunoa abil pikad õhukesed lindid.

2. Sega kausis kokku kõik marinaadiained. Pane juurde porgandilindid, sega hoolikalt läbi, kata kauss toidukilega ja jäta pooleks tunniks toatemperatuurile maitsestuma.

3. Samal ajal rösti kuival kuumal pannil kõrvitsaseemned ja aseta vaagnale beebispinat.

4. Poole tunni pärast nõruta porgandid marinaadist, kurna marinaad läbi sõela ja nirista spinatilehtedele. Kata porgandilintidega, murenda peale fetat ja puista üle kõrvitsaseemnetega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 27.jaan 2016 08:09
Ülihea maitsega salat. Porgandi marinaad väga hea! Kui kõik sai vaagnale pandud, siis juustu oli palju. 50-100 g on piisav. Järgmine kord proovin mozzarellaga, mis on mahedama maitsega juust.
1